Fascia Care

Behandlingar

Fascia Care

Fascia Care Konsultation 25

300 kr

Vill du veta vad en Fascia Care behandling kan göra för dig? Kom då in på en konsultation. Jag förklarar vad fascia är, jag berättar vad en behandling kan göra för dig och stunden som blir över får du känna hur vibrationerna känns i din kropp. Ett superbra upplägg för dig som inte vet vad fascia är. Alltid att rekommendera vid första besöket. Antingen fristående eller i samband med en behandling.

Tid: 25 min

(25 min konsultation)

Fascia Care behandling 20

360 kr

En skön och ofta välbehövlig anti-stress-behandling och avslappning för dig som har svårt att komma ner i varv. Med olika tekniker arbetar jag för att skapa ett lugn i kropp och själ när livet stressar på. Kan även vara för dig som redan är kund hos mig och behöver en akuttid.
Tid: 20 minuter

(3 min check-in, 15 min behandling, 2 min avstämning)

Fascia Care behandling 50

900 kr

Fascia Care är en skön och effektiv behandling av hela kroppen. Samtidigt som man når en djup avkoppling behandlas även kroppen på djupet. Med djupvågsmaskin och manuella tekniker optimerade för fascian behandlas helheten. Minskar smärta, lättar på spänningar, minskar stress, ökar rörlighet och kan hjälpa till vid skadeproblematik.


Tid: 50 min

(5 min check-in, 40 min behandling, 5 min avstämning).


Vad är en

Djupvågsbehandling?

"The road to healing is a beautiful and timeless journey.

It takes work to get there, but every step is worth it".

En djupvågsbehandling är en terapeutisk teknik där tryck och vibrationer används för att lösa upp spänningar och förtätningar i fascian. Genom att stimulera fascian på djupet kan man öka flexibiliteten och lindra smärta och stelhet. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för personer med kroniska smärtillstånd eller muskelskador. Djupvågsbehandlingen kan bidra till att lösa upp spänningar, öka rörlighet, förbättra flödet och främja läkning av fascian. Det kan också användas som en förebyggande åtgärd för att öka välbefinnandet och optimera rörligheten.

Välkommen till ett bra beslut

En guide till ditt besök

Förmodligen lever du med smärta, stress eller ett obehag i kroppen som antingen du eller sjukvården inte tagit på allvar.

Förmodligen är du här för att ta tag i orsaken.

Jag utför Fascia behandlingar med djupvågsmaskinen Atlasbalans M1 och är utbildad Fasciaterapeut & specialist.

Behandlingen utförs med kläderna på i en varm och trygg atmosfär.


Om du kommer direkt från träning, duscha först. 

Ingen träning efter behandling.

Bär gärna mjuka kroppsnära kläder, som tränings- eller lounge kläder.


Vila efter behandlingen.

Efter behandlingen kan man få en kroppslig reaktion om kroppen startar att detoxa.

Behandlingen kan aldrig förvärra, men detoxprocessen (om och när den kommer) kan upplevas som värk, trötthet eller oro. Drick mycket vatten för att underlätta.

Cirkuationen kan öka upp till 12 gånger, så väldigt mycket kan hända i kroppen.


"Hope gives your body the

encouragment it needs to heal"

Unknown